Roulette Strategi – Spille Roulette Betting Systemer & Strategi

VÆR-ABC-algoritmen har til hensigt at fuldt ud at udnytte den konvergens status indenfor iteration system, således at manipulere søger nøjagtighed og også at finde en balance mellem den lokale udnyttelse med global udforskning. Tidligere undersøgelser vedrørende forbedringer af ABC altid fokuseret på løsninger fra omverdenen, forsømme den ægte konvergens status gemmer sig i det indre iteration proces. Men, som den iterative proces fortsætter, effektiviteten af ABC vil blive påvirket af forhindringer af lokale optima. Med hensyn til beskueren bier, kun et element i de løsninger, der vil blive ændret på én gang ved hjælp af (16) for at sikre, at en sådan procedure er tilstrækkelig “lokale” som følger: det er Ligeledes antaget, at den lokale udnyttelse skal intensiveres (ved hjælp af ), når de er store.

Specifikt, som vist i Figur 7, er den sti, der er optimeret ved den konventionelle ABC er sket for at være en lokal optimal løsning. Truslen steder og trussel karakterer for de tre tilfælde, der er angivet i Tabel 1. Nogle typiske simulering resultaterne er vist i Tal 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, og 10. I detaljer, figur 3 og 4 viser den komparative simulation resultater, når og , henholdsvis, for eksempel 1. Den tilsvarende konvergens kurver er vist i figur 5 og 6. På samme måde, stier, der er optimeret ved forskellige algoritmer i Tilfælde 2 og 3 er vist i figur 7 og 9, henholdsvis når .

for at undersøge effektivitet og robusthed af disse ABC relevante algoritmer, tre simulering sagerne er blevet undersøgt. Simulering resultaterne peger tydeligt på at VÆRE-ABC viser mere stabilitet og effektivitet i det to-dimensionelle flyvning sti planlægning optimering ordning end ABC, jeg-ABC, og HVIS-ABC. På samme tid, ændringer i BE-ABC algoritme mening. I mellemtiden, i nogle af de første cykler af iteration, konvergens hastighed VÆRE-ABC har en tendens til at være nogenlunde det samme med, se vores guide her at af de konventionelle ABC. På samme tid, er de tilsvarende vil blive nulstillet til 1, så godt. Dette er lav risiko, men kommer med temmelig lave udbetalinger, så godt.

I virkeligheden den eneste måde, du kan tabe, er hvis de røde kommer op 10 gange i træk! I det lange løb, de gange du vinder, ved hjælp af denne teknik vil blive overvundet af det antal gange, du mister ved hjælp af denne teknik. Lad os sige, at du vælge nummer 5. (Bemærk venligst, at lige nummer, du vælger, bør ikke være omfattet af den dobbelt street og the corner bet). Hvis endelig et resultat af en chip er erhvervet, kan spilleren enten starter igen med den oprindelige indsats, eller forlade bordet og penge i. Det BEDSTE Forudsigelse Koder aldrig bede nogen til at satse alt. Grundlæggende strategi giver den matematisk bedste spil i enhver situation, der måtte komme op.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *