Igangværende Solar – hvem er hvem?

Du har taget beslutningen om at gå med solenergi til dit energibehov. I går sol, behøver du at vide, hvem der er hvem. Lad os tage et nærmere kig.

Hvem er hvem?

Virksomheder i solenergi industrien kommer i to hovedformer. Ét sæt giver systemer du har brug for til at producere solenergi på egen hånd. En meget mindre delmængde vil sælge dig en form for ren energi.

Hvis du ønsker at springe sætte solpaneler eller helvedesild på dit hjem, skal du finde en virksomhed, der vil sælge dig magt ligesom et hjælpeprogram. Desværre, der er ikke nogen nation bred virksomhed, der udelukkende leverer sol elektricitet til kunder. Hvis du er villig til at se en smule bredere, kan Green Mountain Energy Company være for dig.

Green Mountain Energy Company er en “renere el” virksomhed. Det kun køber el produceret fra vind, sol, biomasse, vand, geotermisk energi og naturlige gas. Magt er derefter fødes ind i regionale elnet og du trykke det derfra. Fordelen ved Green Mountain er du bruger renere strøm end en typisk utility selskab, men ikke helt ren som du finder når du genererer solar power dig selv. Den største ulempe ved Green Mountain er du stadig betaler utility regninger, ofte mere end du ville betale for elselskabet i dit område. Når det er sagt, er Green Mountain virkelig den eneste virksomhed af sin art.

Når folk refererer til udbydere, drøfter oftere de producenter og installatører af solenergi systemer. I tilfælde af solenergi er der et par store industriens ledere.

BP Solar er en af de største producenter for solenergi løsninger til bolig, erhverv og industri platforme i hele verden. Virksomheden er en sand leder i feltet og https://hvadkosteretnyttag.dk/ giver forenklede løsninger til boligejerne ved at kombinere salg af solenergi systemer med fuld installation. En meget populær selskab med mange boligejere.

Noget overraskende, er General Electric en af de største producenter af solenergi løsninger. Virksomheden tilbyder høje ende kommercielle løsninger og specialfremstillede løsninger ved hjælp af krystalliseret silicium løsninger. Det tilbyder også færdigpakkede systemer til boliger.

På anden enden af skalaen er Uni-Solar skaberen nye sol tag helvedesild, der stigende popularitet med forbrugere, virksomheder og offentlige institutioner. Helvedesild sidde fladt på boligen som almindelig tag helvedesild, at slippe af med storskrald solpanel udseende. Uni-Solar produkt er betragtet som en temmelig store gennembrud i solenergi.

Solar virksomheder kommer i alle typer og former. Du kan besøge vores hjemmeside i forfatterlinjen af denne artikel for at finde virksomheder i dit område, der giver de bestemte solar løsninger du har brug for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *